Trainingen

img_0861

Workshop kinderen en emoties:

Kinderen zitten vol emoties. Deze emoties hebben invloed op hun gedrag. Daarom is het belangrijk dat we kinderen leren om met hun emoties om te gaan. Zo groeien ze op tot evenwichtige volwassenen.

Wil jij weten hoe je hier als (gast)ouder aan kunt bijdragen? Volg dan de introductieworkshop  over Kinderen en Emoties.

Verdiepingsworkshop boosheid, angst en verdriet:

In de verdiepingsworkshop staat elke bijeenkomst een andere basisemotie centraal.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de verdiepingsworkshop:

.

De introductieworkshop en/of verdiepingsworkshop over Kinderen en Emoties wordt gegeven door orthopedagoog Meike van Poppel van Orthopedagogische Praktijk Jade in Deventer.

Informatie: Kinderen en emoties

 

 

img_0863

Eerste Hulp Aan Kinderen:

In de eerste paar minuten na een ongeval is het van groot belang om te weten wat u moet doen. GO Kidz biedt u de mogelijkheid om een cursus Eerste Hulp aan Kinderen te volgen, zodat u weet wat u moet doen bij een ongeval.

Tijdens de cursus krijgt u inzicht in

Na het volgen van deze cursus ontvangt u een geregistreerd certificaat van het Oranje Kruis.

 

 

Logo Kinderpraktijk LeV FC

 

Misschien zit je kind niet goed in zijn vel en krijg je er als ouder(s)/verzorger(s) geen grip op. Vertrouw je instinct. Samen kunnen we op zoek gaan naar de oorzaak en een oplossing voor je kind (en gezin) proberen te vinden.

Kinderen kunnen net als volwassenen baat hebben bij therapie. Een therapeut kan een kind vaardigheden leren waarmee het problemen op kan lossen en daarnaast leren hoe waardevol hulp vragen kan zijn. Zo leert het kind dat het er niet alleen voor staat en er niet alleen voor hoeft te staan.

Er zijn uiteenlopende aangelegenheden waarbij een kindertherapeut het kind (en het gezin) kan begeleiden. Dit kan zijn een stressvolle situatie, emotionele- leer- en gedragsproblemen. De kindertherapeut kijkt naar de situatie en zal samen met jou (en je kind) een begeleidingsplan opstellen.

Informatie: workshops en informatiebijeenkomsten kinderpraktijk Lev

Voor meer informatie over bovenstaande cursussen en/of workshop mail naar info@gokidz.nl